Belépés
Lépj be alkoholistádhoz, már nagyon szomjas....




vagy


Az AlkeszNevelde 1.5-höz új Alkeszt kell regisztrálni!

elfelejtett Elfelejtett jelszó
Információk
Alkoholisták száma:642
Online alkeszok:25
Legutolsó berúgás:Kováts Gerzson

Szavazás
Nincs aktuális szavazás
Szabályok
Ha most kezdtél el az Alkoholista Neveldén játszani, vagy bármi kérdés merült fel benned játék közben, akkor kérlek olvasd el a Szabályokat:

A játék lényege:
A lényeg az, hogy te legyél a legnagyobb alkoholista! Ehhez folyamatosan részegnek kell lenned, persze ehhez meg kell teremteni a szükséges pénzt a Pénzkeresés menüpontban! A játék rengeteg lehetőséget rejteget, érdemes kipróbálni mindent! Most pedig következzék az egyes menüpontok leírása.

Főmenü pontok leírása Almenü pontok leírása
Játékmenü pontok leírása Segítség a játékhoz
Segítség a bunyóhoz Gyakran Ismételt Kérdések

Almenü pontok:

Beállítások:
Itt tudod megnézni profilod adatait, illetve átállítani a jelszavad. A jövőben át tudod majd állítani alkoholistád képét!

Rangok:
A játékban ösztönzésképpen vannak rangok (összesen 8 rang), melyek azt mutatják meg, hogy ki mekkora alkoholista, mennyire mélyült el a játékban. A rangodat egy bizonyos pont befolyásolja, melyet különböző cselekvésekkel szerezhetsz: Berúgás, Hányás, Detoxikálás, Pénzkeresési cselekvések, Segély átvétele, Randi ittas nővel, és a Bunyó. Itt meg tudod tekinteni, hogy milyen a rangod, és mennyi pont kell még a szintlépéshez.

Címek:
Alkoholistádnak beállíthatsz saját címet is! Címeket általában küldetésekkel tudsz szerezni. Később ha beállítod, akkor megjelenik a neved mellett és más alkeszok is látják!

Posta:
Ez itt a nevelde levelezője! Bárkinek bármikor ingyen írhatsz levelet! Meg tudod tekinteni az elküldött üzeneteket is! Ha olvasatlan üzenet van, akkor a menüpont színe zöldre változik!

AlkeszPont:
Az AlkeszPontokat bónusz aktiválásra tudod felhasználni! Szerzési lehetőségek: Támogatással; Havonta mindenki kap 1-t, aki berúgott az előző hónapban legalább 10x (az alkesszal)!; Bizonyos alkalmakkor (Pl. karácsony, rengeteg aktív játékost hívtál meg, segíted az Admin munkáját hibajelentésekkel stb..)

Toplista:
A dicsőség csarnoka. A cél, hogy felkerülj ide. Hogy melyik témában? Azt Te döntöd el, ugyanis kb. 10 fajta toplista van!

Cimborák:
Ismerőseidet, barátaidat cimborának jelölheted be Adatlapjukon (Keresés menüpont). Itt lálhatod a listájukat, levelezhetsz velük ill. küldhetsz Nekik pénzt! A jövőben lesznek közös iszogatások, italmeghívás, stb.

Meghívás:
A meghívás menüpont lehetőséget nyújt arra, hogy meghívd barátaidat, és ezzel pénzt szerezz! Meghívó linkedet nyugodtan reklámozd facebookon, msn-en. Gyarapodjunk minél többen!

Vélemény:
Véleményedet küldheted el a neveldéről a fejlesztőknek! Névvel és név nélkül egyaránt mondhatsz ítéletet!

GY.I.K.:
Játékosoktól érkezett kérdések kerülnek fel ide! Hamarosan várható! Addig kérem jelezzétek levélben Stiffler-nek vagy Admin-nak a kérdéseiteket!

Fórum:
Itt tudtok beszélgetni, kérdezni, ötleteket adni, véleményt alkotni a játékról!

Kilépés:
Kilép a játékból!

A nevelde nem tükrözi a szerző véleményét az alkoholfogyasztásról.
Az alkoholista nevelde 18 éves kor alatt csak szülői felügyelettel használható!