Belépés
Lépj be alkoholistádhoz, már nagyon szomjas....




vagy


Az AlkeszNevelde 1.5-höz új Alkeszt kell regisztrálni!

elfelejtett Elfelejtett jelszó
Információk
Alkoholisták száma:643
Online alkeszok:50
Legutolsó berúgás:IGLA

Szavazás
Nincs aktuális szavazás
Szabályok
Ha most kezdtél el az Alkoholista Neveldén játszani, vagy bármi kérdés merült fel benned játék közben, akkor kérlek olvasd el a Szabályokat:

A játék lényege:
A lényeg az, hogy te legyél a legnagyobb alkoholista! Ehhez folyamatosan részegnek kell lenned, persze ehhez meg kell teremteni a szükséges pénzt a Pénzkeresés menüpontban! A játék rengeteg lehetőséget rejteget, érdemes kipróbálni mindent! Most pedig következzék az egyes menüpontok leírása.

Főmenü pontok leírása Almenü pontok leírása
Játékmenü pontok leírása Segítség a játékhoz
Segítség a bunyóhoz Gyakran Ismételt Kérdések

Segítség a Bunyóhoz:

Jelentkezés:
A bunyóra úgy tudsz jelentkezni, ha rákattintasz a bal oldali menüpontok között a Bunyóra (vagy bemész a Napközi sörözőbe és ott rákattintasz a Kocsmai bunyóra!). Ezután automatikusan benevezel azoknak a listájára, akik bunyózni szeretnének.
A listán magadat kék színnel, kihívóidat fekete színnel, kihívottadat pedig piros színnel látod. A bunyó akkor indul el, ha kötekedsz valakivel és ő elfogadja, vagy valaki kötekedik veled és elfogadod azt. Elutasítás (nem mehet) esetén a bunyó nem indul el!
Ha meguntad a várakozást a listán, akkor kattints a Visszamegyek a kocsmába gombra.

Menete:
Miután elindult a bunyó, mindkét félnek van fél-fél perc felkészülési ideje. Ezidő alatt például felmérheted ellenfeledet a Keresőben ill. beállíthatod, hogy mire szeretnél védekezni!
A fél perc letelte után lehet támadni, mindkét fél egyszerre támadhat, nincsen külön körökre osztva a bunyó a játékosok szempontjából. (Ettől függetlenül körök vannak, minden kör fél percig tart, ezalatt 1x lehet támadni ill. akárhányszor átállítani a védekezést.)

Támadás, Védekezés:
Támadni minden körben egyszer lehet a játékosnak. Támadásnál ki kell választanod, hogy mivel szeretnél támadni, illetve azt, hogy hova.
Erről a bunyóban van egy jó kis táblázat, hogy melyik támadási típus (Ütés, Sörösüveg, Szék) mennyit sebez az adott területre. (Fejre, Testre ill. Övön alul).
Ha az ellenfél jól védekezett, akkor Védekezés tulajdonságától függően csökkenti sebzésünket. (- (20 + gyök(védekezés)*2) %)
A Támadás tulajdonság az alábbi képlettel növeli sebzésünket: (+ gyök(támadás)*12.5 %)
A Gyorsaság tulajdonság a Súlyos támadás esélyét növeli (Súlyos támadás: X% eséllyel: kétszeres sebzés!), képlete: 5 + gyök(gyorsaság) %
Emellett a Gyorsaság tulajdonság a támadások előli Kitérés esélyét növeli (Kitérés = teljesen kitérsz ellenfeled támadása elől, így 0-t sebez rajtad), képlete: gyök(gyorsaság) / 2 %

Eredmény:
A bunyó végén az veszít, aki 1 életpont alá kerül. A vesztes tapasztalatot kap, a győztes tapasztalatot és pénzt is!



A nevelde nem tükrözi a szerző véleményét az alkoholfogyasztásról.
Az alkoholista nevelde 18 éves kor alatt csak szülői felügyelettel használható!